Hotmail aanmaken


Wanneer je vanuit je eigen naam wil mailen is het nodig zelf een e-mailadres aan te maken. Dit kan gemakkelijk online en zelfs gratis door bijvoorbeeld e-mail @hotmail te nemen. Een hotmail aanmaken doe je gemakkelijk online. 

Hotmail aanmaken bij Outlook?

Het lijkt een beetje gek maar dat is het niet want Hotmail is recent overgenomen door Microsoft. Deze heeft alle mail onder gebracht in hun systeem Outlook. Wel is het nog steeds mogelijk de @hotmail.com extensie te gebruiken.

Volg de onderstaande stappen om een adres aan te maken.

Hotmail aanmakenStap 1: Open de website 

Begin met het openen van de volgende linkhttps://login.live.com (link opent in nieuw scherm). Dit is het inlogadres wat je na registratie ook zal gebruiken.

Kies hier voor de optie “Geen account? Maak er een

Stap 2: Kies @hotmail.com 

Standaard biedt het systeem je een @outlook.com account aan maar het is zeker nog mogelijk om juist voor de Hotmail variant te kiezen. Kies deze optie in de dropdown. hotmail-aanmaken-stap2

 

 

Stap 3: Vul de gegevens in

Er zijn nu veel velden die je moet invullen. Zorg ervoor dat je ook het telefoonnummer of tweede e-mailadres invult voor het geval je in de toekomst eens je wachtwoord kwijt bent.

Overige diensten

Nadat je je account hebt aangemaakt kan je gebruik maken van de e-mail. Toch is dit niet het enige waar je nu toegang tot hebt. Ook kan je gebruik maken van de Windows Live mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld de kalender, skydrive en nog veel meer!